Completeu el següent formulari per començar immediatament


En enviar aquest formulari, acceptes que L’Habitatge de Vic, pugui comunicar-se amb tu, amb trucades o missatges de text. També acceptes els nostres Termes de servei i Política de privacitat. El consentiment no és una condició per accedir als nostres serveis immobiliaris.

Servei exclusiu d’Arranjament

Exclusiu de l’Habitatge de Vic.
Disposem de dos tipus d’Arranjament, el físic i el virtual.

El nostre programa d’Arranjament físic es fa càrrec dels costos dels serveis que poden augmentar el valor de casa teva. Des de la posada en escena fins a la pintura i petites reformes. No es cobrarà cap pagament fins que es vengui casa teva. Sense costos inicials, sense cap càrrec per interessos.

Pel que fa al servei d’Arranjament virtual, creem renders com a simulacre del potencial que té l’immoble en qüestió. D’aquesta manera, d’un espai buit o desaprofitat ens podem fer una idea de com treure’n partit i fer-lo lluir.

El servei d’Arranjament inclou:

Cèdules d’habitabilitat
Certificats d’eficiència Energètica
IBI, Comunitat, etc.
Retirar mobles
Posada en escena
Neteja profunda
Petites reformes
Paisatgisme
Reparació de fontaneria i electricitat
Pintura interior + exterior
Millores a la cuina i bany

La teva llar, a tot arreu

Treballar amb la nostra agència interna de màrqueting i publicitat, el vostre agent es dirigirà a l’audiència adequada a través dels canals més efectius.

Imatge Equip

Menys dies al mercat significa
més valor per a tu

Amb el suport d’una estratègia basada en dades, els llistats de L’Habitatge passen menys temps al mercat que la mitjana de les immobiliàries. Nosaltres li farem costat i ens ocuparem de tot, fins a la venda i postvenda.