Els nostres serveis

A L'Habitatge oferim tots els serveis necessaris del procés de compra-venda o de lloguer, per satisfer totes les necessitats dels nostres clients. El nostre objectiu és que sigui una experiència agradable, còmode, fàcil i transparent.

Des de 1990, som una empresa especialitzada en serveis immobiliaris a Vic (Barcelona). En aquests anys d'experiència hem aconseguit posicionar-nos al mercat immobiliari com una empresa consolidada i altament competitiva en les nostres àrees d'actuació:

COMPRA

La nostra missió per ètica i professionalitat, és ajudar a complir els desitjos i les expectatives dels nostres clients, per la qual cosa farem el possible perquè trobin la llar amb què sempre han somiat.

Un cop ens expliquen les característiques que volen de l’immoble en concret, busquem els habitatges que cobreixin les seves expectatives a la nostra base de dades, en el seu defecte busquem els similars, a la vegada que incorporem la seva demanda al nostre CRM, per que els nostres comercials facin una batuda per trobar-lo.

Una vegada localitzat, li busquem el millor finançament entre les diferents entitats, si li cal. Els compradors poden estar tranquils perquè estan en mans de bons professionals que per davant de tot prioritzaran els valors de l’Habitatge de Vic: professionalitat, seguretat, confiança, experiència, qualitat i servei.

LLOGUER

El nostre principal objectiu és agilitzar i facilitar tot el procés de lloguer del teu habitatge, per això t'assegurem que, amb nosaltres, llogar el teu pis serà ràpid i segur.

Comptem amb un equip de professionals especialitzats que faran lluir el teu habitatge com mai, sense necessitat de falses expectatives. L’anunciarem a les principals plataformes immobiliàries i amb la nostra gran comunitat de seguidors a les xarxes socials. Tot seguit farem un estudi rigorós, amb un scoring minuciós del teu futur llogater.

Nosaltres organitzarem les visites sense que t'hagis de preocupar per res. T'anirem informant constantment sobre com va el procés i, en molt menys temps del que esperes, rebràs proposta de candidats que prèviament hauran estat filtrats per assegurar que són un bon perfil de llogater i que s’adequa perfectament al que estàs buscant.

VENDA

Sabem què significa per a tu desprendre't de casa teva. Sempre cal confiar en un equip de solvència contrastada perquè t’ajudi en tot el procés. A l’HABITATGE, amb una llarga experiència i volum de treball, tenim com a principal objectiu assessorar-te amb dades verificades suficients per trobar el millor preu de mercat. Comptem amb un equip de màrqueting i publicitat, que et farà un reportatge fotogràfic del teu pis per tal que llueixi com mai.

Disposem de una base important de dades de compradors i compartim i amb les principals plataformes immobiliàries, també tenim una gran comunitat de seguidors a les xarxes socials. Estem al teu costat des del principi fins al final, assessorant-te a cada pas, cuidant els detalls i sobretot, garantint-te que l'experiència sigui molt agradable i satisfactòria. I sobretot, t’oferim un tracte personal perquè et sentis còmode i acompanyat en tot moment.
També seria bo que consultis a GOOGLE, doncs som l’agencia inmobiliaria més ben valorada. Bé, doncs, aquests som nosaltres!!

SERVEI D’ARRANJAMENT

Un dels serveis exclusius de l'Habitatge, i que oferim als nostres clients, és el programa d'Arranjament de l'habitatge que es vulgui vendre.

Aquest consisteix en preparar l'immoble per presentar-lo al públic, ocupant-nos de pintar-lo, fer petites reformes, posar-hi més llum, etc. per fer una bona posada en escena, amb l'objectiu de què el comprador tingui bones sensacions a l'entrar a l'habitatge, a la vegada que ajudem a augmentar el valor de l'immoble sense cap cost per a la propietat, nosaltres ho finançarem fins a la seva venda sense cobrar interessos. Gràcies a aquest servei hem aconseguit vendre cases "difícils" en temps rècord, deixant contents a compradors i venedors.

GESTIÓ HIPOTECÀRIA

Comptem amb un departament específic que assessora els nostres clients i ens ocupem de buscar la hipoteca més favorable pel seu perfil i segons les seves necessitats. Normalment, el particular treballa amb una sola entitat, nosaltres treballem amb totes.

Gràcies a la nostra trajectòria i volum de treball, podem negociar amb diferents entitats bancàries, per aconseguir les millors condicions per als nostres clients. També acompanyem en tot el procés, des de la sol·licitud d'hipoteca, passant per la taxació i fins el dia de la firma de compravenda a notaria.

GESTORIA IMMOBILIÀRIA ON- LINE

Els propietaris acudeixen a nosaltres per fer els contractes, ateses les noves lleis i normatives canviants. Nosaltres estem especialitzats i podem fer-nos càrrec de gestionar tot tipus d'immobles inclòs aquells que son problemàtics.

Fem tota mena de contractes i gestions, i tots els tipus de tràmits que són necessaris per vendre, comprar o llogar un immoble, valoracions i peritatges de pisos i cases, sol·licituds i certificacions, cancel·lació de càrregues o gravàmens, cèdules, CEE., dipòsit o cancel·lació de fiances, alteracions cadastrals, liquidació de plusvàlua, redacció i/o revisió de tota mena de contractes, cessions, permutes, donacions, servituds, herències, etc.

Preparar escriptures amb acompanyament personal a Notaria, plusvàlues, etc...

*(Els nostres advocats estan especialitzats en dret urbanístic)

GESTIÓ D'HERÈNCIES I ADMINISTRACIÓ DE PATRIMONIS

Gestionem íntegrament tots els tràmits d'herències, gestió legal i administrativa, incloent-hi els actes notarials de l'herència, i si cal avançament dels recursos econòmics per fer els tràmits i el pagament d'impostos.

Som experts en la gestió de patrimonis immobiliaris a Vic i rodalia, des de fa anys oferim assessorament i gestionem patrimoni d'importants empresaris d'Osona, prioritza’n en funció dels objectius de cada inversor i la composició del seu patrimoni.

Una vegada analitzat, ens ocupem de Invertir, buscant la rendibilitat acordada, administrar, generar cobrament de rebuts, gestionar avals i garanties, manteniment de fiances, fidelització de llogaters, control i venciments de contractes, gestió de renúncies i liquidació de fiances, gestió d'incidències, pagament de quotes i derrames, seguiment de l'estat de cobraments i impagaments, etc.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació