• SUPERFÍCIE 254 m²
  • HABITACIONS 4
  • BANYS 3
  • PARQUING

Aquesta casa adosada té una superfície construïda 254 m² amb un disseny cuidat i una ubicació excepcional. A la planta baixa, trobem un rebedor que ens dóna la benvinguda a la casa. La cuina exterior office és lluminosa i espaiosa. Hi ha també un bany de cortesia. El menjador i la sala d´estar són àmplis i tenen una sortida directa al jardí privat, que inclou una àrea de barbacoa i una zona de relax. Des del jardí, podràs accedir a la zona comunitària, on podràs gaudir de la piscina i la tranquilitat de l´entorn, ideal per a refrescar-te i relaxar-te en els dies assolellats. A la primera planta, trobem un distribuïdor que ens condueix a diferents espais funcionals. Hi ha una habitació habilitada com a despatx, amb un gran armari fet a mida. L´habitació suite disposa d´un plat de dutxa privat, i també hi ha un bany principal amb banyera. A més, les dues habitacions individuals tenen sortida a un balcó, oferint un espai exterior privat per a cadascuna d´elles. També hi ha una cambra per rentar la roba. El garatge, amb accés des de la zona comunitària, té capacitat per a tres cotxes i espai per a guardar bicicletes i altres objectes. Això fa que l´accés a la casa sigui molt pràctic i còmode. La propietat està equipada amb calefacció de gas, sistema d´osmosis per a l´aigua i tancaments de PVC de qualitat. Els terres combinen parquet i gres, oferint un aspecte modern i acollidor. A més, a l´entrada de la casa, trobem una àrea enjardinada que afegix encant i caràcter a la propietat. Els impostos i taxes relacionats amb l´adquisició d´aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu. Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes. Estarem encantats d´ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària. NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L’Habitatge, en compliment del que disposa l´article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l´habitatge, no cobra cap mena d´honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.

  • Safareig
  • Jardí
  • Garatge
  • Calefacció
  • Armaris
  • Piscina
Kw h/m² Kg CO2/m²
166 35
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació