PIS EN VENDA

250.000€

  • SUPERFÍCIE 196 m²
  • HABITACIONS 5
  • BANYS 1

Aquest pis es troba el centre de Vic amb una superfície construïda de 196 m² i una superfície útil de 109 m². Disposa de dues habitacions individuals, tres habitacions dobles i un bany, oferint espai suficient per a una família. Hi ha una cuina ben equipada i un menjador. També disposa d´un safareig per a tasques de bugaderia i emmagatzematge addicional. La fusteria exterior és de fusta, donant un toc clàssic i acollidor a la propietat. El pis té una orientació cap a l´est, la qual cosa significa que rebràs una bona quantitat de llum del matí. A més, disposa d´una gran terrassa de 89 m², per gaudir i relaxar-se a l´aire lliure. Tot i que no té ascensor, és una primera planta i dins de l´edifici només hi ha dos veïns. El tipus de sòl és gres, que és durador i fàcil de netejar. També compta amb un sistema de porter automàtic, que ofereix seguretat i comoditat addicionals. Els impostos i taxes relacionats amb l´adquisició d´aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu. Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes. Estarem encantats d´ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària. NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L’Habitatge, en compliment del que disposa l´article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l´habitatge, no cobra cap mena d´honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.

  • Terrassa
  • Safareig
Kw h/m² Kg CO2/m²
CERTIFICAT EN TRÀMIT
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació