DÚPLEX EN VENDA

255.000€

 • SUPERFÍCIE 98 m²
 • HABITACIONS 3
 • BANYS 3
 • ANY CONST. 2005
 • PARQUING

Aquest és un preciós dúplex situat al Nadal de Vic, ideal per aquells que desitgin viure en una de les millors zones de Vic, envoltats de zones verdes i a només 5 minuts del centre de la ciutat. Aquest pis té una distribució en dues plantes. A la primera planta, trobem un menjador que té accés a una terrassa amb vistes espectaculars. També hi ha una cuina office i un lavabo. La cuina és espaiosa i perfectament adequada. La terrassa ofereix un espai exterior per gaudir de l´aire lliure i les vistes. A la segona planta, es troba una habitació suite amb armaris encastats, la qual disposa d´un bany privat. A més, hi ha dues habitacions individuals i un bany complert. Totes les habitacions tenen molta llum natural ja que el dúplex és cantoner i això permet una bona entrada de llum. El pis està ben acabat amb terres de parquet i finestres de PVC amb vidres dobles, la qual cosa ajuda a mantenir una bona aïllació tèrmica i acústica. La calefacció és de gas. Amb el preu, també inclou una plaça de pàrquing i un traster al mateix edifici! En conjunt, aquest dúplex ofereix grans comoditats en una ubicació excel·lent. Els impostos i taxes relacionats amb l´adquisició d´aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu. Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes. Estarem encantats d´ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària. NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L’Habitatge, en compliment del que disposa l´article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l´habitatge, no cobra cap mena d´honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.

 • Terrassa
 • Garatge
 • Calefacció
 • Ascensor
 • Armaris
 • Traster
Kw h/m² Kg CO2/m²
94 19
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació