CASA EN VENDA

315.000€

  • SUPERFÍCIE 601 m²
  • HABITACIONS 4
  • BANYS 1

Benvinguts a aquesta encantadora casa de l´any 1953 per reformar íntegrament. Situada a peu de carrer al mig d´Aiguafreda. Amb una superfície impressionant de 140m2 i un terreny espaiós de 601m2, aquesta propietat és una veritable oportunitat d´inversió amb l´opció de construir fins a 9 pisos, aquesta propietat es converteix en una inversió increïblement atractiva. Aquesta casa de planta baixa, amb la seva arquitectura tradicional de quatre vents, ofereix un espai ample i versàtil. Es pot renovar la planta baixa per viure-hi o transformar-la en un modern bloc d´apartaments de tres plantes i un garatge comunitari al soterrani. A l´interior, trobareu tres habitacions dobles i una individual, així com un bany complet amb banyera. La cuina, el menjador i la sala d´estar ofereixen un espai ideal per a la vida en família. Les característiques com les finestres de fusta, els terres de gres antic i les portes de fusta donen a la casa un caràcter únic. A més, aquesta propietat disposa de calefacció de gas natural (només cal donar-la d´alta), i una àmplia zona exterior que inclou un pati i un terreny rectangular que es pot utilitzar per cultivar un hort o simplement gaudir d´espai verd. Hi ha possibilitat de fer una entrada des de el carrer al terreny per guardar el cotxe. Construïda al 1953, no deixeu passar aquesta oportunitat única d´adquirir aquesta propietat amb un munt de possibilitats! Els impostos i taxes relacionats amb l´adquisició d´aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu. Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes. Estarem encantats d´ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària. NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L’Habitatge, en compliment del que disposa l´article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l´habitatge, no cobra cap mena d´honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.

  • Safareig
  • Jardí
  • Calefacció
  • Cantoner
Kw h/m² Kg CO2/m²
CERTIFICAT EN TRÀMIT
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació