llistat immobles
 • SUPERFÍCIE 526 m²
 • HABITACIONS 4
 • BANYS 4
 • PARQUING

Aquesta majestuosa residència està situada en un àmpli terreny de 1299 m². Amb una superfície útil de 526 m² distribuïts en tres plantes, aquesta casa ofereix un estat de conservació impecable. Els sostres extraordinàriament alts i els acabats de marbre a la planta baixa i la primera planta creen una sensació de grandesa i elegància. El parquet a la segona planta afegeix calidesa i confort a l´espai. Aquesta casa està dissenyada amb el confort i la comoditat. Compta amb un sistema de seguretat avançat. L´espai inclou una sala de safareig, una sala de gimnàs i una sala de calderes amb dipòsit de gasoil. També hi ha una bodega, perfecta per als amants del vi, i dues àmplies sales polivalents. Una d´aquestes sales compta amb una cuina i una barbacoa sense fum, ideal per a les reunions i els àpats en família. A més, a la segona planta, trobaràs un despatx que ofereix un lloc tranquil per treballar o estudiar. Compta amb 3 habitacions dobles, una d´individual, 2 banys i 2 lavabos. El dormitori principal disposa d´un bany particular. La casa està ben equipada per a totes les estacions, amb calefacció de gasoil, plaques solars per a l´aigua i la calefacció, així com terra radiant per mantenir-te càlid durant els hiverns. Amb dues llars de foc i una barbacoa sense fum a l´interior, aquesta casa t´ofereix la possibilitat de gaudir de l´escalfor acollidora durant tot l´any. A l´exterior, una àmpli jardí envolta la casa, oferint espais per relaxar-se i gaudir de les vistes panoràmiques. A més, a la segona planta, hi ha una gran terrassa addicional. Amb un garatge per a més de 5 cotxes i una sala de jocs amb dues portes d´entrada, aquesta casa ofereix totes les comoditats que necessites. Els impostos i taxes relacionats amb l´adquisició d´aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu. Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes. Estarem encantats d´ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària. NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L’Habitatge, en compliment del que disposa l´article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l´habitatge, no cobra cap mena d´honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.

 • Terrassa
 • Safareig
 • Jardí
 • Garatge
 • Calefacció
 • Armaris
 • Llar de foc
 • Aire cond.
 • Traster
 • Cantoner
Kw h/m² Kg CO2/m²
282 74
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació