PIS EN VENDA

156.750€

  • SUPERFÍCIE 103 m²
  • HABITACIONS 4
  • BANYS 2

Et presentem aquest encantador pis de 89.66 m² de superfície útil, situat en un edifici amb ascensor. Amb una distribució intel·ligent, compta amb dues habitacions individuals i dues habitacions dobles, oferint un ampli espai per a la comoditat de la teva família. Destacant la seva accessibilitat, aquest pis es troba a prop de serveis bàsics, comerços i de fàcil accés a les principals vies de comunicació. L´interior del pis es troba en excel·lents condicions de conservació i compta amb armaris encastats, proporcionant un ampli espai d´emmagatzematge. La lluminositat és una característica destacada gràcies a la seva orientació sud i la fusteria exterior d´alumini, que permet l´entrada de llum natural durant tot el dia. La calefacció funciona amb gas natural, oferint un ambient càlid i acollidor durant els mesos d´hivern. Els vidres dobles asseguren un bon aïllament acústic i tèrmic, creant un ambient tranquil i confortable a l´interior. La cuina i el menjador estan dissenyats de manera funcional. A més, disposa d´un bany i un lavabo i també compta amb una terrassa assolellada, on podràs relaxar-te a l´aire lliure. No perdis l´oportunitat d´adquirir aquest meravellós pis amb totes aquestes característiques excepcionals. Contacta´ns avui mateix per organitzar una visita i descobrir la teva nova llar! Tots els impostos, taxes i contribucions aplicables relacionades amb l´adquisició d´aquesta propietat no s´inclouen en el preu anunciat. A més, qualsevol bé moble present a la propietat, com ara electrodomèstics, mobles o altres accessoris, no està inclòs en el preu si no s´anuncia expressament. Per obtenir més informació sobre els costos addicionals i l´inventari de béns mobles disponibles, us recomanem posar-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.

  • Terrassa
  • Calefacció
  • Ascensor
  • Armaris
Kw h/m² Kg CO2/m²
301 63
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació