CASA EN VENDA

288.000€

 • SUPERFÍCIE 215 m²
 • HABITACIONS 3
 • BANYS 2
 • PARQUING

Aquesta magnífica casa, amb una superfície total de 215 m² i situada en una parcel·la de 190 m², ofereix un espai còmode i ben distribuït. Compta amb 3 habitacions dobles i 2 banys. La propietat, amb una antiguitat d´entre 10 i 20 anys, es troba en bon estat de conservació. L´habitatge inclou armaris empotrats, calefacció de gas natural i finestres de PVC amb vidres dobles, aportant un gran aïllament tèrmic i acústic. La llar de foc al saló afegeix un toc càlid i acollidor, ideal per a les tardes d´hivern. La cuina és ample i funcional, oberta a un espaiós menjador perfecte per a reunions familiars o entre amics. Hi ha un jardí propi que inclou una àrea de barbacoa, un balcó per gaudir de les vistes i una terrassa on relaxar-se i prendre el sol. A més, la casa és molt lluminosa aportant una gran quantitat de llum natural durant tot el dia. El terra és de parquet. La seva ubicació en cantonada en una zona urbanitzada. No perdis l´oportunitat de convertir aquesta casa en la teva nova llar! Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l´adquisició d´aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu. Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes. Estarem encantats d´ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària. Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, i comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l´autorització de la propietat de l´immoble, manifestada per escrit. Fem constar que la nostra agència protegirà i promou els interessos legítims dels nostres clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l´habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L’Habitatge, en compliment del que disposa l´article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l´habitatge, no cobra cap mena d´honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.

 • Terrassa
 • Safareig
 • Jardí
 • Garatge
 • Calefacció
 • Armaris
 • Llar de foc
 • Cantoner
Kw h/m² Kg CO2/m²
CERTIFICAT EN TRÀMIT
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació