PIS EN VENDA

160.000€

  • SUPERFÍCIE 89 m²
  • HABITACIONS 3
  • BANYS 1

PIS ACTUALMENT LLOGAT. IDEAL PER INVERSORS. Aquest pis és una oportunitat excepcional que combina comoditat, espai i accessibilitat. Amb una superfície construïda de 89 m². El pis disposa d´una habitació individual, dues habitacions dobles i un bany. Té armaris empotrats per a l´emmagatzematge i un ascensor per facilitar l´accés a l´habitatge. La cuina està totalment equipada, i el menjador és un lloc perfecte per a reunir-se i gaudir de moments especials amb la família i amics. El pis també disposa d´una sèrie de característiques que fan que sigui encara més atractiu. Hi ha un balcó assolellat amb vista al nord, ideal per gaudir del bon temps. La calefacció de gas natural mantindrà l´habitatge càlid i acollidor durant els mesos d´hivern. A més, disposa d´aparcament i safareig, i hi ha 4 veïns per planta, garantint una sensació de comunitat i tranquil·litat. Els vidres dobles asseguren la insonorització i eficiència energètica, i la fusteria exterior d´alumini és duradora i fàcil de mantenir. Amb una antiguitat entre 20 i 30 anys, aquesta propietat està en bon estat de conservació. Els impostos i taxes relacionats amb l´adquisició d´aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu. Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes. Estarem encantats d´ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària. NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L’Habitatge, en compliment del que disposa l´article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l´habitatge, no cobra cap mena d´honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.

  • Safareig
  • Ascensor
  • Balcó
  • Traster
Kw h/m² Kg CO2/m²
133 27
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació