CASA EN VENDA

545.000€

  • SUPERFÍCIE 288 m²
  • HABITACIONS 4
  • BANYS 3
  • PARQUING

Aquesta casa de 288m2 construïts, situada en un solar de 254 m2, té només 3 anys d’antiguitat, una casa d’obra nova amb fusteria exterior de PVC i vidres dobles per garantir un òptim aïllament! La seva distribució en 4 plantes ofereix un espai ben planificat i funcional. A la planta baixa, trobem una cuina moderna que connecta amb el menjador i té accés a una encantadora terrassa. La primera planta té 4 habitacions, 3 d’elles són dobles, i 2 banys. Si anem el primer soterrani es troba una sala per les màquines de la caldera i l’acumulador d’aigua, i un garatge amb capacitat per a dos cotxes. I a la planta -2, el segon soterrani, una espaiosa sala diàfana sense pilars on et permet infinites opcions per crear aquest espai amb què t’ho vulguis! Aquesta llar està dissenyada per rebre el màxim de llum natural! Que no se t’escapi aquesta oportunitat! Tots els impostos, taxes i contribucions aplicables relacionades amb l´adquisició d´aquesta propietat no s´inclouen en el preu anunciat. A més, qualsevol bé moble present a la propietat, com ara mobles o altres accessoris, no està inclòs en el preu si no s´anuncia expressament. Per obtenir més informació sobre els costos addicionals i l´inventari de béns mobles disponibles, us recomanem posar-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.

  • Terrassa
  • Garatge
Kw h/m² Kg CO2/m²
64 13
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació