PIS EN VENDA

180.000€

  • SUPERFÍCIE 84 m²
  • HABITACIONS 4
  • BANYS 2
  • PARQUING

Pis VPO!!! Aquest pis té una superfície construïda de 84.3 m². Compta amb dues habitacions individuals i dues habitacions dobles, així com dos lavabos. Està equipat amb ascensor, calefacció de gas natural i una plaça d´aparcament. També té subministrament de gas i electricitat de la companyia Endesa, així com un safareig i il·luminació elèctrica. La seva orientació és sud-est, aprofitant així la llum solar durant el dia. També disposa de porter automàtic, porta blindada i sistema de seguretat per garantir la tranquil·litat dels seus habitants. El sòl és de parquet, que aporta calidesa i elegància a l´espai. A més, compta amb un traster per a emmagatzemar objectes addicionals. Els vidres són dobles, ajudant a reduir el soroll i millorant l´aïllament tèrmic. L´habitatge és exterior, oferint així una bona ventilació i vistes. Tots els impostos, taxes i contribucions aplicables relacionades amb l´adquisició d´aquesta propietat no s´inclouen en el preu anunciat. A més, qualsevol bé moble present a la propietat, com ara electrodomèstics, mobles o altres accessoris, no està inclòs en el preu si no s´anuncia expressament. Per obtenir més informació sobre els costos addicionals i l´inventari de béns mobles disponibles, us recomanem posar-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.

  • Safareig
  • Garatge
  • Calefacció
  • Ascensor
  • Traster
Kw h/m² Kg CO2/m²
CERTIFICAT EN TRÀMIT
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació