PIS EN VENDA

175.000€

  • SUPERFÍCIE 82 m²
  • HABITACIONS 3
  • BANYS 2

Aquest encantador pis té una superfície construïda de 82 m² es ideal per el que busca tranquil·litat .Té una habitació individual i dues habitacions dobles. Hi ha un bany i un lavabo. L´habitatge disposa de dos armaris encastats que ofereixen espai d´emmagatzematge addicional. La calefacció funciona amb gas natural, proporcionant un sistema eficient per mantenir l´immoble calent durant l´hivern. La fusteria exterior és d´alumini amb vidres de càmera. L´immoble té una cuina i un menjador i es troba en molt bon estat de conservació. Hi ha dos veïns per planta, i l´immoble consta d´una sola planta. Està orientat cap a l´est, gaudint de la llum del sol a les hores del matí i a las tardes es pot gaudir de la terrassa. Hi ha un porter automàtic i una línia de telèfon disponible. L´immoble té una terrassa molt intima, ideal per a gaudir de l´aire lliure. El sòl de l´habitatge és de gres i parquet, un material dur i resistent. També disposa de vidres dobles, que ofereixen una millor aïllació acústica i tèrmica per a un millor confort. Els mobles i sofà es queden en el pis, inclosos en el preu. Tots els impostos, taxes i contribucions aplicables relacionades amb l´adquisició d´aquesta propietat no s´inclouen en el preu anunciat. A més, qualsevol bé moble present a la propietat, com ara electrodomèstics, mobles o altres accessoris, no està inclòs en el preu si no s´anuncia expressament. Per obtenir més informació sobre els costos addicionals i l´inventari de béns mobles disponibles, us recomanem posar-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.

  • Terrassa
  • Safareig
  • Mobles
  • Balcó
Kw h/m² Kg CO2/m²
298 63
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació