TORRE EN VENDA

319.000€

  • SUPERFÍCIE 342 m²
  • HABITACIONS 4
  • BANYS 2

PRODUCTE PROCEDENT DE DACIÓ BANCARIA. Aquest xalet compte amb una superfície construïda de 342 m² i una superfície útil de 245 m². Té quatre habitacions dobles i dos banys. Hi ha dos armaris empotrats disponibles. La fusteria exterior és de fusta i el pis disposa d´una llar de foc. L´immoble té un garatge amb capacitat per a dos vehicles. Amb jardí privat i un safareig. Pel que fa a les connexions elèctriques, actualment no hi ha llum instal·lada. L´immoble té dues plantes i està orientat cap a l´est, gaudint d´una bona exposició solar. Hi ha una piscina pròpia i una terrassa. El sòl està fet de gres i els vidres són dobles, proporcionant una millor aïllació acústica i tèrmica. L´Habitatge disposa d´una cartera específica de producte bancari, demana més informació! Tots els impostos, taxes i contribucions aplicables relacionades amb l´adquisició d´aquesta propietat no s´inclouen en el preu anunciat. A més, qualsevol bé moble present a la propietat, com ara electrodomèstics, mobles o altres accessoris, no està inclòs en el preu si no s´anuncia expressament. Per obtenir més informació sobre els costos addicionals i l´inventari de béns mobles disponibles, us recomanem posar-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.

  • Terrassa
  • Safareig
  • Llar de foc
Kw h/m² Kg CO2/m²
65
335
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació